Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wordpressbogen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
Sådan får du en akismet nøgle til din wordpress hjemmeside -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wordpressbogen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Sådan får du en Akismet nøgle

Akismet er en fantastisk tjeneste som man kan bruge sammen med sin WordPress installation for at forhindre at ens kommentarfelter bliver udfyldt med spam og links til at trække besøgende væk fra ens side.

Som det gennemgås i bogen er det en god ide at installere Akismet for at forhindre spam. Det eneste man skal bruge er en nøgle for at aktivere det. Denne nøgle kan man hente gratis på Akismet’s hjemmeside. Det første man skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside: Klik her for at gå til Akismet hjemmesiden.

Loginsiden til Akismet

Loginsiden til Akismet

Herefter skal man trykke på den store blå knap midt på siden for at lave en konto hos Akismet. Når man trykker på den store knap kan man nu registrere sig ved at angive sin email, sit ønskede brugernavn og sin ønskede adgangskode. Det er vigtigt at udfylde disse informationer helt korrekt, da det er den eneste måde Akismet kan kontakte dig efterfølgende.

Det næste man skal er at angive webadressen til sin hjemmeside samt at vælge hvilken type hjemmeside det er man har. Den eneste der er gratis er til privat brug og den model passer heldigvis på langt de fleste hjemmesider. Hvis man bemærker teksten, så angiver den en pris, der hedder fra 0 til 120 dollars om året. Det betyder at man selv må bestemme hvor meget man vil betale. Tryk på knap under den personlige “plan”. Bemærk at man her bør følge reglerne og betale hvis man virkelig bruger servicen og man er en virksomhed.

Vælg "personlig" plan

Vælg “personlig” plan

Når dette er på plads skal man angive hvor meget man vil betale om året. De fleste vil ikke betale noget, så her kører vi den slider der er i højre side helt til venstre side, så vi blot skal angive et navn. Når det er gjort og man trykker på knappen, står systemet og arbejder et par sekunder (den sender blandt andet en mail til den email adresse du har angivet). Nu kommer der så en side, hvor din nye nøgle til Akismet står, sammen med en masse instruktioner omkring hvordan man installerer koden på sin egen hjemmeside.

Nu har man så beskyttet sin hjemmeside mod uønsket spam på en nem og sikker måde. Akismet er utrolig effektiv og vil lette dit arbejde rigtig meget. Det er helt bestemt et produkt som ikke kan leve uden som hjemmeside ejer.

Angiv 0 dollars i årlig abonnement

Angiv 0 dollars i årlig abonnement

Er din Wordpress blevet hacket? Klik her og lad os hjælpe dig online igen