Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/wordpressbogen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601
UnoEuro rabatkode, få 3 måneder gratis hosting -
Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/wordpressbogen.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

UnoEuro rabatkode

Som skrevet i min gratis e-bog kan man under bestillingen af et webhotel hos UnoEuro indtaste en rabatkode for at få 3 måneder gratis. Det vil sige at man betaler for 12 måneder hos UnoEuro, men får 15 måneder. For at få denne rabat kan man indtaste den nedenstående rabatkode, eller benytte dette link: Klik her for at bruge koden.

Rabastkode til 3 måneders gratis webhotel hos UnoEuro

6BXPEW

Med denne rabatkode til UnoEuro sparer du 25% på hosting i og med at du får 3 måneders ekstra hosting. Det er ikke svært at bruge denne rabatkode, under bestillingen er der en side hvor du skal indtaste dine informationer og derved er er et felt hvor man kan angive en rabatkode. Her skriver du denne rabatkode ind og så forlænges dit webhotel til 15 måneder frem for de normale 12 måneder.

Bemærk at rabatkoden kun gælder ved at købe et webhotel, den gælder ikke når man køber en DNS service kun, da man her kun betaler for et domæne.

Sådan bruger du rabatkoden.

UnoEuro Rabatkode

Klik på billedet for at se det større

Når man køber et nyt webhotel kommer man til sin betalingsside, her på siden kan man indtaste sin rabatkode til UnoEuro (UnoEuro kalder det for en kuponkode). Her indtaster du bare din rabatkode og så får du automatisk forlænget perioden med 3 mdr. Du kan se skærmbilledet herunder, og jeg har markeret med en rød pil, hvor man skal indtaste sin rabatkode.

Derfor vælger jeg UnoEuro

Jeg har brugt UnoEuro i mange år og har nok haft et sted mellem 50 og 100 domæner og webhoteller hos UnoEuro. Jeg har anbefalt det til mange af mine venner og bekendte og mange professionelle jeg kender, bruger dem også. Grunden til at jeg og sikkert også mange andre vælger UnoEuro er at de er billige og der er bare aldrig problemer med deres webhotel.

Hurtig installering af WordPress

Hvad enten jeg laver egne sider eller sider for kunder eller venner, bruger jeg altid deres 1-klik installer. Det betyder at jeg nemt kan logge ind i kontrolpanelet, trykke på en knap og under et minut senere har jeg en ny WordPress installation oppe at køre. Det vil sige at tiden fra jeg bestiller til at jeg kan arbejde på min hjemmeside i WordPress er under et minut. Der er ikke engang tid til at hente en kop kaffe.

Mange muligheder

Noget af det jeg bruger meget hos UnoEuro er deres mulighed for at have mange domæner tilknyttet det samme webhotel. Det betyder blandt andet at jeg kan købe et enkelt webhotel og så bruge flere domæner på det, derved sparer jeg en masse penge på at oprette nye webhoteller.

En anden fordel er at jeg kan have alle de email adresser jeg vil have indenfor det samme domæne. Hvis jeg eksempelvis laver en hjemmeside hvor man kan udfylde en kontaktformular, få information omkring produkter eller få hjælp til sine problemer. Så opretter jeg bare 3 email adresser: info@mitdomæne.dk, salg@mitdomæne.dk og support@mitdomæne.dk – alle sammen kan så videresende deres emails til min centrale email adresse.

En anden fordel jeg ofte bruger er at man over tid vælger at nedlægge en hjemmeside, eller man skifter navn for sin butik eller lignende og skal have nedlagt den gamle hjemmeside. Det man så nemt kan gøre er at viderestille alt den trafik der kom på den gamle hjemmeside videre til den nye side. Det gør at alle dem som har bogmærker eller kan huske det gamle navn, ikke får en tom skærm, men er viderestillet til den nye hjemmeside, uden de opdager det.

Automatisk betaling er måske den vigtigste ting ved UnoEuro – det er i hvertfald en af de ting som har hjulpet mig mest. Jeg er den glemsomme type og samtidig har jeg mange jern i ilden. Jeg kan godt glemme at forny mit webhotel og (vigtigst af alt) mit domæne. Det betyder at jeg kan risikere at miste mit domæne til andre, hvis det udløber og en anden køber det. Man har det kun for et år ad gangen.

Med automatisk betaling trækker UnoEuro selv betalingen hvert år og dermed sørger for at beskytte min forretning ved at beholde mine domæner, det ville være brand-ærgeligt at miste sin hjemmeside eller domæne for at spare 250 kroner om året.

Bestil dit domæne nu – inden det er for sent

Hvis du finder et domænenavn du gerne vil bruge, så er det bare med at få det bestilt. Der er mange som også leder efter det perfekte  domænenavn og det ville være ærgeligt hvis de snuppede det navn du havde udset dig. Så hvis du ser at det perfekte domænenavn er ledigt, så er det bare med at slå til.

Køber man kun domænet koster det 45 kroner om året, det kan være en smart måde at “parkere” det perfekte domæne til du får tid til at lave den side som passer perfekt til det valgte domænenavn. Når man bruger rabatkoden, får man med det samme forlænget sin periode med 3 måneder, så i stedet for at have betalt for 12 måneder har du betalt for 15 måneder.

Er din Wordpress blevet hacket? Klik her og lad os hjælpe dig online igen